Verdienen aan cryptocurrency behoeft kennis

Een goede broker vinden om jouw digitale wallet aan te maken is een ding, weten hoe je cryptocurrency kunt aanschaffen en verkopen is een tweede. Om cryptovaluta toegankelijk te maken voor iedereen, is dit echter wel eenvoudig gehouden.

Met slechts een goede voorbereiding kun jij aan de slag gaan met het handelen in digitale munteenheden en hiermee winsten behalen op basis van jouw investering. Jouw investering bij Bitvavo kan namelijk veel geld opleveren.

Cryptocurrency aanschaffen en overmaken naar jouw wallet

Als je bent goedgekeurd bij een broker, kun je beginnen met het aanschaffen van digitale valuta. Dit kan bijvoorbeeld een Bitcoin zijn, maar ook Ethereum wordt een steeds populairder cryptocurrency.

Bij Nederlandse brokers kun je dit eenvoudig doen met iDeal. Je maakt een gewenst bedrag over en kiest de cryptomunt waar jij interesse in hebt. Je hoeft hierbij geen hele munten te kopen, maar kunt ook een stukje ervan opnemen in jouw wallet. Zodra je jouw aankoop hebt gedaan, moet je ze overmaken naar jouw wallet door middel van een code.

Een juiste code zorgt voor een succesvolle transactie

Deze code is belangrijk voor het juist overmaken van de cryptocurrency. Het is daarom van belang dat je de code goed invoert. Doe dit door middel van kopiëren en plakken, want anders ben je jouw digitale munten kwijt. Na de bevestiging begint de transactie en moet je wachten tot jouw crypto in jouw wallet komen te staan.

Als je Bitcoins overzet, kan dit enkele uren tot een dag duren. Bij Ethereum is het vaak sneller. Als je jouw cryptocurrency wilt verzilveren moet je het geld overmaken naar de broker, welke het bedrag van de dagwaarde omzet naar euro’s en op jouw bankrekening stort.

Handelen van cryptocurrency om extra te verdienen

Naast dat je geld kunt verdienen aan de waarde van cryptocurrency, kun je er ook voor kiezen om jouw coins te verhandelen op Bitvavo. Je zou ze namelijk op een lage prijs in kunnen kopen en tegen een hogere prijs verkopen aan geïnteresseerde.

Je moet hierbij wel enige kennis van zaken hebben en de koersen goed in de gaten houden. Anders kun je er ook nog wel eens een flink bedrag mee kunnen verliezen. De exchange fungeert hierbij ook als broker, doordat je een aparte wallet moet creëren om te kunnen handelen.

 

 

Door Admin

Geef een reactie