Blockchain interessant voor jou!

Blockchain interessant voor jou!

Als je je in crypto gaat verdiepen dan kom je ongetwijfeld de term blockchain tegen. Het is dan goed om eens na te gaan wat het allemaal wil zeggen. Dit is het meest eenvoudig uit te leggen aan de hand van een voorbeeld. Stel je voor dat Jan geld wil sturen aan Piet. Dan wordt daarbij de transactie verstuurd als een soort block.

Dit block wordt dan uitgezonden naar iedereen binnen het netwerk. Dan wordt door hen de transactie goedgekeurd en dan wordt het block toegevoegd aan de blockchain. Zo krijgt Piet het geld van Jan. Dit is een eenvoudige manier en zo heb je geen andere partijen nodig om alles in orde te maken.

Alleen maar ideaal dus om daar ook meer over te weten en wellicht kun jij er ook in handelen. Bij Bitvavo kom jij er alles over te weten en kun jij nagaan wat jouw mogelijkheden zijn.

Weten is handelen

Wanneer je eenmaal weet hoe alles werkt, kan dat voor jou de doorslag zijn om er ook mee aan de slag te gaan. Zo kun jij dan eens zien wat dat jou op kan leveren want handelen kan erg leuk zijn. Bij Bitvavo heb jij de kans om te handelen en ook crypto te kopen en daar maken veel mensen gebruik van.

Probeer het dan ook maar eens om na te gaan hoe leuk dit kan zijn. Als je kunt verdienen dan heb jij op het juiste moment weer verkocht, maar het is even passen en meten en door het toe te passen leer je er vanzelf meer over.

Lees daarom zoveel als je kunt over de onderwerpen en dan kun je alle kennis die je bezit toepassen in de praktijk. Dit is wat jij wilt doen en dat gaat jou dan ook lukken!

 

Plaats een reactie